Afbeelding

Dorpskerstzang 2019: 'Eeuwig licht'

Algemeen

REGIO - Op zaterdag 21 en zondag 22 december wordt in de Dorpskerk in Heerjansdam en de Maranathakerk in Rhoon de Dorpskerstzang gehouden. De bezoekers kunnen genieten van prachtige liederen gezongen door het koor, er kan volop worden meegezongen met algemeen bekende kerstliederen, en natuurlijk zal op eigentijdse wijze het kerstverhaal worden verteld.
Net als voorgaande jaren organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, drie Dorpskerstzang vieringen. De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (21 december, 19:30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (22 december, 16:30 uur en 19:30 uur). Alle vieringen zijn met een gratis toegangsbewijs voor iedereen toegankelijk.
Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor, en de I.J.E.-band zullen onder leiding van dirigent Theo Barendrecht zorgen voor de muzikale invulling. Dhr. W. Wiersma en ds M.H. van de Graaf zullen de kerstmeditatie verzorgen.
Met in totaal meer dan 100 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang een bijzonder geheel te worden.
Kaarten zijn vanaf maandag 2 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen bij de volgende verkooppunten: Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam), Plantenzaak 't Hoekje (Kikkerstraat 16, Poortugaal) of familie van Hengel (06-26970424).

Advertenties uit de krant