Logo deschakelbarendrecht.nl
Irene Jongenelen.
Irene Jongenelen. (Foto: Ronald Hooijmeijer)

Ooglidcorrectie zonder snijden bij Epilennium

ROTTERDAM – Be lifted plasma zo heet de allernieuwste behandeling bij Epilennium. Met de behandeling is het mogelijk door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en een beroep te doen op het herstellend vermogen van de huid, waarna deze er zichtbaar jonger en gelift komt uit te zien. Ook wordt de elasticiteit van de huid verbeterd.
Epilennium bestaat twintig jaar. Eigenaresse Irene Jongenelen begon Epilennium vanuit haar hart. Ze was zelf behandeld aan overbeharing en droomde van een eigen praktijk. ,,We begonnen met ontharen. Toentertijd was ik een van de weinigen. Klanten kwamen uit heel Nederland, van Limburg tot de eilanden. Ik was veel te zien op tv en klanten herkenden zich in mijn verhaal. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer behandelingen bij. Zoals nu dus Be lifted plasma.
Epilennium is inmiddels een complete huid- en oedeempraktijk en doet medische en cosmetische behandelingen. ,,Ik merk dat het taboe eraf is. Vroeger was je een kermisattractie, nu zijn huidproblemen bespreekbaar. Er worden nu strengere eisen gesteld aan de huidtherapeuten. Ze zijn hoger opgeleid en hebben meer medische kennis. Onze therapeuten volgen regelmatig bijscholing, zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.''

Meer over Epilennium en alle behandelingen staat op epilennium.nl. De praktijk is te vinden aan Maasstadweg 108 in Rotterdam (Zorgboulevard). Contact: 010-4814493 en info@epilennium.nl. Er is ook een vestiging in Maassluis.

Meer berichten