Logo deschakelbarendrecht.nl
Het BaerneKoor is al helemaal in kerststemming (foto CultuurLocaal) 
Het BaerneKoor is al helemaal in kerststemming (foto CultuurLocaal) 

Kerstconcerten BaerneKoor

BARENDRECHT - Het BaerneKoor van CultuurLocaal geeft binnenkort twee kerstconcerten. Op dinsdagochtend 10 december zingt het koor in haar stemmige kersttenue in de Dorpskerk en een week later op 17 december in Carnisse Haven. Beide concerten beginnen om 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) en de toegang is gratis.

Het programma omvat klassiek repertoire met Glory to God in The highest, Oxford Carols van John Rutter en het gevoelige werk Mid-winter van Christina Rossetti. Daarnaast zijn er ook populaire songs en evergreens zoals The Christmas Song, It's the most wonderful time of the year en I'm dreaming of a white Christmas.

Het concert krijgt extra glans door de medewerking van Monique Kruijdenberg (klarinet) en Hanneke Meijer (dwarsfluit) en natuurlijk Mariette Kaasschieter (sopraan). Zij verzorgen zangsoli en instrumentale werken waaronder een prachtig Adagio.

Voor inlichtingen over het koor kan men contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven voor lessen en ensembles kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten