Logo deschakelbarendrecht.nl

Honderdjarige feliciteert burgemeester

BARENDRECHT – De rollen werden dinsdagmiddag even omgedraaid in De Elf Ranken. Burgemeester Jan van Belzen bracht daar samen met zijn echtgenote een bezoek aan de 100-jarige mevrouw C. van Dijk – van Oostende. De jarige feliciteerde het echtpaar Van Belzen met hun huwelijk en overhandigde een cadeautje.
Natuurlijk kreeg de burgemeester ook de kans om mevrouw Van Dijk-van Oostende te feliciteren met haar verjaardag. Eerder die dag had de jarige al felicitatiebrieven ontvangen van de koning, de koningin en de commissaris van de koning.
De jarige genoot van haar verjaardag, die ze doorbracht met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Dankzij twee kleindochters die banketbakker zijn, waren de traktaties van hoog niveau.
Mevrouw C. van Dijk – van Oostende heeft altijd in Charlois gewoond en verhuisde drie jaar geleden naar Barendrecht. Ze gaf lange tijd Nederlands aan buitenlandse vrouwen. Uit die kring ontvangt ze nog regelmatig bezoek. Ook van de kerk en de eigen familie krijgt ze regelmatig aandacht, wat ze erg op prijs stelt.

Meer berichten