Logo deschakelbarendrecht.nl
Arie Hartog overhandigt de sleutels van de Hyundai i20 aan Loes de Raaij.
Arie Hartog overhandigt de sleutels van de Hyundai i20 aan Loes de Raaij.

Succesvolle actie met nieuwe Hyundai

BARENDRECHT – De Stichting Breast Care Foundation wordt op een bijzondere manier geholpen.
Arie Hartog, directeur van Noteboom, de Hyundai, Mazda en Mitsubishi dealer in Barendrecht, overhandigde onlangs de sleutels van een nieuwe Hyundai i20 aan Loes de Raaij. De auto was de hoofdprijs tijdens een benefietavond ten bate van de Breast Care Foundation.
 "Mede door de door ons als ter beschikking gestelde Hyundai i20, heeft deze bijzondere benefietavond een opbrengst opgeleverd van maar liefst 1.022.500 euro!. De foundation kan hiermee weer zoveel goeds doen!", vertelt een trotse en dankbare Arie Hartog.
De Stichting Breast Care Foundation is opgericht om fondsen te werven die ten goede komen aan patiënten die borstkanker of andere borstaandoeningen hebben. De ervaring leert dat borstkankerpatiënten niet alleen behoefte hebben aan goede medisch inhoudelijke zorg, maar ook aan paramedische- en aanvullende (na)zorg. Een groot deel van die aanvullende- en paramedische zorg wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De Breast Care Foundation helpt die zorg beschikbaar te maken (www.stichtingbreastcarefoundation.com).
"Op deze manier doen wij graag onze bijdrage, wat past bij ons bedrijfsbeleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen", aldus Arie Hartog.

Meer berichten