Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht.
Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht.

DagOrkest Harmonievereniging geeft concert in Dorpskerk

Algemeen

BARENDRECHT - Het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht geeft zaterdag 14 december een concert in de Dorpskerk. Dit gebeurt tijdens het WinterFeest, aanvang 12.30 uur. Rond 13.15 uur is het concert afgelopen. Dit concert is voor iedereen toegankelijk.

Het DagOrkest is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een orkest van ruim 50 mensen die het leuk vinden om op vrijdagochtend samen hard te werken aan een steeds groter wordend repertoire. Zij deden op 2 november mee aan het Eiland IJsselmonde Festival in Ridderkerk en kregen daar een mooie beoordeling van de jury.

Wie belangstelling heeft om mee te spelen met het orkest, kan vrijblijvend langskomen bij een repetitie. Het orkest repeteert op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur in Het Trefpunt in Barendrecht. Kijk voor aanmelden als lid, informatie en foto's over de vereniging op de website www.harmoniebarendrecht.nl of vraag inlichtingen bij secretaris en leerlingencoach Maria Prooi tel:06-42412638 of per e-mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant