Logo deschakelbarendrecht.nl
Spelers in nieuwe kleding tijdens oefening. (foto: Arnold Sluijs)
Spelers in nieuwe kleding tijdens oefening. (foto: Arnold Sluijs) (Foto: )

Nieuwe kleding voor spelers Kerstwandeling

BARENDRECHT - Afgelopen week werden taferelen van de Kerstwandeling geoefend, waarbij een deel van de spelers nieuwe kleding had gekregen.
Met de Kerstwandeling worden de rollen van Maria en Jozef in meerdere taferelen gespeeld. Dankzij de nieuwe kleding zijn de spelers, die de rollen van Jozef en Maria vertolken, in elk tafereel hetzelfde gekleed. De nieuwe kleding is gemaakt door mode studenten van het Albeda College in Rotterdam.
De Kerstwandeling wordt dit jaar op zaterdag 14 december gehouden en sluit aan op het Winterfeest. Het startpunt van de wandeling is op het Doormanplein. Wandelaars gaan in groepen op weg en volgen het spoor van lichtjes die hen langs de taferelen leidt. In elk tafereel wordt een gedeelte van het Kerstverhaal uitgebeeld. De eerste groep gaat om 18.00 uur van start. Elke 4 minuten gaat een groep op pad. Tot circa 19.00 uur kan gestart worden. De wandeling duurt een klein uur. Aan het eind van de wandeling is er warme chocomel in de Ontmoeting. Na de chocomel worden in de Dorpskerk Kerstliederen gezongen, onder begeleiding van orgel en blaasinstrumenten.
De route is op verharde paden, voor kinderwagens en rolstoelen goed begaanbaar. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de Kerstwandeling, de kinderen kunnen een lampion meenemen. De Kerstwandeling wordt georganiseerd door Hart voor Barendrecht en participerende kerken, met dank aan: Gemeente Barendrecht, Albeda College, Verkeersregelaars, Borgstede, Dorpskerk, Bethelkerk, Boerderijwinkel Dorpszicht, BAR Uitgeverij, Zorgnijverij en Graaf Bouw. Voor meer informatie of helpende handen: Loek van Doorn, tel. 0180-622296, E-mail: l.vandoorn@hartvoorbarendrecht.nl.

Meer berichten