Logo deschakelbarendrecht.nl
Troy van der Leije en Mats Verwijs tijdens hun podiumdebuut bij CultuurLocaal. (foto Hanneke Meijer)  
Troy van der Leije en Mats Verwijs tijdens hun podiumdebuut bij CultuurLocaal. (foto Hanneke Meijer)  

Kindercursusconcert in De Baerne

BARENDRECHT - Twee keer was de BaerneZaal de afgelopen week gevuld met jonge muzikantjes die hun kindercursus bij CultuurLocaal afsloten met een echt 'concert'. Ze lieten op accordeon, gitaar, viool, klarinet, piano, dwarsfluit of keyboard horen wat ze de afgelopen 10 weken geleerd hebben. En gezongen werd er ook.

Van de ruim tachtig cursisten gaan er een aantal door op het gekozen instrument. In groepsverband, als duo of individuele leerling. Anderen hebben kunnen ontdekken of muziek maken bij ze past of gaan in januari een ander instrument uitproberen. Want vanaf  januari start bij CultuurLocaal een nieuwe serie kindercursussen waarbij je in korte tijd een instrument leert kennen. De drempel is daarbij zo laag mogelijk gehouden, doordat de kinderen voor een klein bedragje een huurinstrument mee naar huis krijgen als ze daar zelf niet over beschikken.

CultuurLocaal heeft ook een aantal volwassen cursisten mogen verwelkomen. Om een oude vaardigheid weer op te halen, samen te spelen of om iets nieuws te proberen. Ook voor volwassenen is dus veel te beleven in De Baerne.

Het nieuwe cursusaanbod met inschrijfmogelijkheid is te vinden op www.cultuurlocaal.nl. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer berichten