Logo deschakelbarendrecht.nl
De overhandiging van de cheque. (foto: Gabees Fotografie)
De overhandiging van de cheque. (foto: Gabees Fotografie)

Feest bij Terre de Hommes Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 30 november was het feest in de goede doelen winkel van Terre des Hommes Barendrecht.  Het was feest, omdat de winkel een symbolische cheque van maar liefst €45.000  aan het hoofdkantoor van Terre des Hommes kon overhandigen.
Tijdens een modeshow toonden modellen goede kwaliteit tweedehands feestkleding.  Na afloop van de show waren er toespraken van de bestuursvoorzitter van de winkel, de burgemeester en de oud-directeur van Terre des Hommes Nederland. Ter afsluiting werd er buiten een spetterend dansoptreden verzorgd door de selectiegroep van Funky Feet.
Het bijeengekregen bedrag komt ten goede aan de projecten van Terre des Hommes om kinderuitbuiting te stoppen. Momenteel steunt de winkel ook Watch Nederland, wat uitbuiting door loverboys aanpakt. Want ook in Nederland komt kinderuitbuiting voor.
De winkel aan het Onderlangs 22 draait op louter vrijwilligers. Dit team neemt gedoneerde spullen in, sorteert deze en zorgt dat ze voor een tweede ronde in de winkel verkocht kunnen worden. Elke dag zijn er weer nieuwe artikelen te koop.

Meer berichten