Mark en Esther Barendregt van People Together.
Mark en Esther Barendregt van People Together.

People Together: op zoek naar ware liefde

Algemeen

BARENDRECHT – Met hun bureau People Together richten Mark en Esther Barendregt zich op alleenstaande 40plussers die op zoek zijn naar de ware liefde.

Na een relatie van 17 jaar kwam Esther in 2013 er alleen voor te staan. Na enige tijd kreeg zij een nieuwe relatie. Deze liep echter stuk. Zij bezocht, vaak tegen betaling, heel wat datingsites en raakte in contact met mannen die onbetrouwbaar waren en met vreemde voorstellen kwamen. De langdurige chatsessies en teleurstellende dates hebben haar uiteindelijk niet de liefde gegeven waar zij naar  zocht.
Mark werd na een relatie van bijna 19 jaar in 2016 single. Ook hij bezocht diverse online datingsites en kwam er gaandeweg steeds meer achter dat je via het internet niet zomaar de persoon vindt die bij je past en met wie je je leven wil delen. Tot hij september 2017  Esther ontmoette. Inmiddels zijn ze getrouwd en vormen met zijn vijven een samengesteld gezin in Barendrecht.

Mark en Esther hebben de ervaring dat datingsites tijdrovend zijn en vaak leiden tot teleurstellingen. Zij hebben gekozen voor een andere werkwijze. Ze gaan op zoek naar die ene persoon die het leven van hun members compleet maakt. "Zonder dat je ellenlange berichten over en weer hoeft te sturen, zonder dat je telkens online afwijzingen krijgt. Plus zonder dat je een afspraak hebt met een persoon die een totaal andere persoon blijkt te zijn dan je voorheen dacht", leggen ze uit. People Together werkt door middel van een video-match, persoonlijke gesprekken en begeleiding.

Wie zich in december aanmeldt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, maakt kans op een dinerbon voor twee personen.
Aanmelden kan via de website www.people-together.nl of via een e-mail naar peopletogether@outlook.com .

Advertenties uit de krant