Afbeelding

Trainen bij Energie

Algemeen

BARENDRECHT - In januari starten twee training-series van verschillend niveau bij atletiekvereniging Energie. Op zondag 5 januari is er de eerste van zes trainingslopen bedoeld als voorbereiding van de Rotterdam Marathon op zondag 5 april 2020. En zaterdag 18 januari 2020 is de eerste dag van een beginnerscursus voor iedereen die graag wil beginnen met hardlopen: Start4Energie.

De eerste van zes trainingslopen wordt gehouden vanaf de atletiekbaan op De Bongerd. Deze lopen zijn 23, 25, 28, 30, 32 en 35 kilometer en zijn op 5 en 19 januari, 2 en 16 februari, 1 en 15 maart. De mogelijkheid bestaat om een tijdelijk lidmaatschap van 1 januari tot 5 april met atletiekvereniging Energie aan te gaan om onder leiding van gediplomeerde trainers naar de marathon toe te werken. Meer informatie: www.cavenergie.nl.

Zaterdag 18 januari 2020 start er een beginnerscursus voor iedereen die graag wil beginnen met hardlopen: Start4Energie. Via een stapsgewijze opbouw van deze laagdrempelige cursus kan iedereen die voldoende gezond is in 28 lessen van ongeveer anderhalf uur op de zaterdagochtend en woensdagavond plus eens per week zelf een eigen training komen tot deelname aan de afsluitende vijf kilometer prestatieloop. Informatie: www.cavenergie.nl of mail naar info@cavenergie.nl.

Advertenties uit de krant