Logo deschakelbarendrecht.nl
Een toast op het nieuwe jaar bij Harmonievereniging Barendrecht.
Een toast op het nieuwe jaar bij Harmonievereniging Barendrecht.

Harmonievereniging Barendrecht weer volop actief

BARENDRECHT - Na de geslaagde nieuwjaarsbijeenkomsten van een aantal orkesten en groepen wordt er bij Harmonievereniging Barendrecht alweer flink geoefend voor de komende optredens en concerten.
Bij alle orkesten zijn nieuwe muzikanten welkom.  In het bijzonder bij het OpstapOrkest op maandagmiddag en het BeginnersOrkest op vrijdagavond.
Na de vier wekelijkse  kennismakingslessen op alle instrumenten die komende weken starten,  kunnen nieuwe leden al aansluiten bij een orkest. De lessen zijn:  koperinstrumenten ( trompet, trombone, hoorn,  bariton en bas) , houtinstrumenten ( saxofoon, klarinet , dwarsfluit en hobo ) en slagwerk. Voor jeugd en volwassenen  in de leeftijd vanaf 7 jaar. Daarnaast starten ook lessen voor kleuters ( 4-5 jaar) en blokfluit- en djembé lessen v.a. 6 jaar.
Inlichtingen en aanmelden voor volwassenen en jeugd voor lessen en orkesten kan bij secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of bel naar Maria Prooi 06 42412638. Kijk voor informatie over de gehele  vereniging op : www.harmoniebarendrecht.nl . 

Meer berichten