Logo deschakelbarendrecht.nl
Ingrid Hartog.
Ingrid Hartog.

Stichting Distinto in Hart voor Barendrecht

BARENDRECHT - Op dinsdag 21 januari is Ingrid Hartog van Stichting Distinto te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Zij is directeur-bestuurder van een professionele organisatie die gevestigd is in Huis Distinto naast de instelling Yulius in Carnisselande.
Stichting Distinto richt zich op jeugdigen van 0 tot 18 jaar met een psychiatrische problematiek en op begeleiding van hun ouders. Zij zet zich vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een christelijke identiteit in voor alle kinderen en jongeren met gedragsproblemen, diverse vormen van autisme en psychiatrische stoornissen in hun ontwikkeling. Stichting Distinto biedt buitenschoolse begeleiding, individuele begeleiding, (dag)opvang en logeeropvang. Ook worden er verschillende trainingen aangeboden.
Het christelijke radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdag van 19 tot 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht via FM 106.4 in de ether, FM 105.9 op de kabel, digitale radio via Ziggo kanaal 915 en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Meer berichten