Logo deschakelbarendrecht.nl

Benefietavond voor Villa Pardoes

BARENDRECHT – in De Uitspanning op het Doormanplein wordt zaterdag 1 februari een benefietavond gehouden voor Villa Pardoes.
Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig ziek kind een onvergetelijke gratis vakantie. Tijdens een onbezorgde week samen kunnen ze even alles vergeten.  Villa Pardoes krijgt geen subsidie. De enige bron van inkomsten is de financiële steun van sponsoren en donateurs.

In De Uitspanning kunnen de bezoekers een leuke avond hebben én Villa Pardoes steunen. Ze worden tussen 20.30 en 21.30 uur ontvangen met muziek van een DJ. Van 21.30 tot 1.45 uur is er een optreden van PianoJam, afgewisseld met de DJ. Ook wordt er tijdens een pauze het woord gegeven aan een vertegenwoordiger van Villa Pardoes.
Tussen 1.45 en 2 uur wordt de tussenstand bekendgemaakt van Cycle2Gether 2020, waarmee Villa Pardoes wordt gesteund. De avond wordt van 2 tot 2.30 uur afgesloten met een optreden door John West.
Er wordt deze avond een loterij gehouden, waarvan de prijzen gratis beschikbaar gesteld worden. Onder de prijzen bevinden zich overnachtingen aan de Costa Blanca, dinerbonnen, vrijkaarten voor Het Kruispunt en een drankenpakket.
Er is ook een bijzondere veiling. Er komt een shirt van Feyenoord onder de hamer, gesigneerd door het elftal. Ook een voetbal is gesigneerd door het elftal van Feyenoord. Wielerliefhebbers kunnen bieden op een gesigneerd shirt van het Jumbo-Lotto Wielertram. Tenslotte zijn er met een raadactie twee VIP-kaarten voor de Vrienden van Amstel Live 2021 te winnen.

De entreeprijs voor de avond is 25 euro. Kaarten zijn te koop aan de bar van de Uitspanning of via piano4pardoes@gmail.com . Zie ook de facebookpagina Uitspanning Barendrecht.

Meer berichten