Logo deschakelbarendrecht.nl

Waarderingsspelden in Hospice

BARENDRECHT - - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst voor vrijwilligers en medewerkers van Hospice de Reiziger, zijn de eerste twee Johan Warnar waarderingsspelden uitgereikt. Bert Pothoven, voorzitter van het hospice, gaf in zijn toespraak aan hoe de waarderingsspelden aan hun naam komen: 'De eerste voorzitter van het hospice was Johan Warnar. Hij is de geestelijk vader van Hospice de Reiziger en heeft het hospice opgebouwd, met bedrijven en vrijwilligers. Inmiddels heeft het hospice een niet meer weg te denken plaats in de samenleving van Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard. Vanwege de verdiensten van Johan Warnar is besloten om de waarderingsspeld van het hospice naar hem te noemen'. De eerste die de waarderingsspeld kreeg opgesteld was Johan Warnar zelf. Hij was voor deze gelegenheid uit Drenthe gekomen.

De tweede Johan Warnar waarderingsspeld was voor Tea Crezée die gedurende drie jaar de rol van coördinator in het hospice vervulde. De coördinator is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het hospice en stuurt onder meer de vrijwilligers aan. Bert Pothoven: ,,Tea, jij bent vanaf het eerste uur bij het hospice betrokken geweest. Je hebt je tijdens de opbouwfase van het hospice minstens twintig uur per week ingezet, en dat als vrijwilliger, dus onbetaald. Ik wil daarvoor mijn grote dank namens alle vrijwilligers , medewerkers en bestuursleden uitspreken en je de waarderingsspeld uitreiken. Je hebt deze meer dan verdiend!"

Zowel Johan Warnar als Tea Crezée bedankten de vrijwilligers voor de inzet en samenwerking en wensten vrijwilligers, medewerkers en bestuur succes met hun werkzaamheden voor het hospice.

Meer berichten