De Gezondheidswinkel op de Middenbaan.
De Gezondheidswinkel op de Middenbaan.

Bodyscan laten doen bij Gezondheidswinkel

Algemeen

BARENDRECHT - G&W Gezondheidswinkel Barendrecht en Gezondheidswinkel Ambacht bieden binnenkort de kans om een holistische bodyscan te laten doen.
In Barendrecht op dinsdag 4, woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 februari, in Hendrik-Ido-Ambacht op dinsdag 11, woensdag 12, vrijdag 14 en zaterdag 15 februari.
Met deze scan kan 'een kijkje worden genomen in het lichaam'. Alles wordt zichtbaar: van organen tot lymfe, skelet, energie en ontstekingen. Ook blokkades kunnen worden opgespoord en weggenomen.
Het is de eerste keer dat een dergelijke scan wordt aangeboden door G&W Gezondheidswinkel Barendrecht en Ambacht, de winkels waar het draait om gezondheid.
Op de Nederlandse markt zijn verschillende aanbieders van een bodyscan. "Je hebt bijvoorbeeld de totale bodyscan, waarbij je met je gehele lichaam in een scanapparaat verdwijnt. Bij de bodyscan die bij ons wordt gedaan is dat niet het geval. Je krijgt twee elektroden op de polsen geplakt, die zachte elektrische pulsen door het lichaam sturen. Aan de hand hiervan wordt informatie verkregen".
De bodyscan is geen medische behandeling, maar behoort tot de alternatieve geneeswijzen. "De scan neemt zo'n 45 minuten in beslag. Vervolgens wordt aan de hand van de scan bepaald welke behandeling nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn met homeopathische geneesmiddelen of supplementen. Ook kan een afspraak worden gemaakt voor een behandeling met de elektrische pulsen. Dit kan helpen blokkades op te lossen. "De elektrische pulsen doen geen pijn. Het is daarom een prettige behandeling. Bovendien geldt: hoe rustiger je bent, hoe beter het werkt."

De scan vindt niet plaats in de winkel maar in een aparte ruimte. Dat zorgt voor privacy en een rustige omgeving. "De normale prijs van een scan is 99 euro, maar we bieden deze nu voor 49,50 euro aan. Daaronder valt de bodyscan, de interpretatie en het advies. Een eventuele behandeling is los bij te boeken voort 50 euro.

Omdat de scan drie kwartier duurt, is het nodig een afspraak te maken. Daarvoor is het verstandig om even langs te komen of te bellen: Barendrecht: Middenbaan 65, tel: 0180-610090, Hendrik-Ido-Ambacht: De Schoof 146, tel: 078-6824550.

Advertenties uit de krant