<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
foto

Filmpremière op Koningin Julianaschool

HEERJANSDAM – De Koningin Julianaschool in Heerjansdam deed donderdag 30 januari op een geheel eigen manier mee aan de acties in het onderwijs. Hier geen lege lokalen, maar een filmpremière.
Samen met Enjoy Productions heeft de school een korte film gemaakt over 'de superkrachten van onderwijzers'. De twee mensen achter Enjoy Productions, Joy en Xander Visser, oud-leerlingen van de school.
De acteurs en de filmmakers werden 's ochtends met mooie auto's naar de school gebracht. Daar stapten ze op de blauwe loper. Onder applaus van leerlingen en ouders betraden ze de school. De docenten waren met blauwe capes en maskers uitgedost als 'superleerkrachten'.
Leerlingen en ouders woonden in de hal van de school de première bij van de film. Ook wethouder Ronald de Meij was hiervoor naar de school gekomen.
Voor de leerlingen was er later op de dag nog een lunch. Op vrijdag staan oud-leerlingen voor de klas om te vertellen over hun werk. Daarmee geven ze aan waarvoor goed onderwijs nodig is. De week wordt afgesloten met een film.
De school heeft ervoor gekozen om op deze manier mee te doen aan de acties. Er waren op maandag en dinsdag al studiedagen, zodat de leerlingen al twee dagen thuis waren.

Kijk hier naar de film:


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>