Afbeelding

Hans Maat spreekt in Waterpoort

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag 15 februari spreekt Hans Maat in Sporthal Waterpoort.
Hans Maat is directeur van het Evangelisch Werkverband binnen de PKN, theoloog en initiatiefnemer van There is More! conferenties. Hij is bovendien liedschrijver en oprichter van de band Sela en met name de jongere generaties hebben zijn hart. Lang werkte hij in het landelijk jeugdwerk van de Protestantse kerk. Hij is een bruggenbouwer tussen de verschillende kerken en daarnaast een creatieve duizendpoot.
'De kerk mag een plek zijn, waar je ontdekt wie de Heer Jezus Christus is, maar ook een plek waar je onderwijs en begeleiding krijgt waar het gaat om de werkingen, gaven en kracht van de Heilige Geest.' Dat is het accent wat Hans en het evangelisch werkverband brengt in de Kerk. Op een manier die past bij de vele kerkelijke stromingen die ons land rijk is.
Zaterdag 15 februari spreektHans Maat spreken in sporthal Waterpoort op uitnodiging van de Rafael gemeente Barendrecht 'WaterportW4C'. Iedereen is welkom om zich deze avond te laten inspireren. Aanvang 20 uur. De ingang is aan het Haringwater.

Advertenties uit de krant