Medewerkers van de Stoffenwinkel.
Medewerkers van de Stoffenwinkel.

Geslaagde verkoop in Stoffenwinkel Bethelbazar

Algemeen

BARENDRECHT - De Stoffenwinkel van de Bethelbazar heeft zaterdag 423,45 euro opgebracht.
In de Stoffenwinkel aan het Onderlangs werden stoffen en crea artikelen verkocht voor de goede doelen van de Bethelbazar. De enthousiaste vrijwilligers kijken terug op een geslaagde en ook gezellige verkoopdag. Voor de vrijwilligers was de Stoffenwinkel een nieuw initiatief.
De Stoffenwinkel was alleen afgelopen zaterdag open. Deze stoffenverkoop was de eerste van de verkoopactiviteiten die de Bethelbazar dit jaar gaat houden. De volgende verkoop staat gepland tijdens de Koningsdag. Dan wordt o.a. ook nog een restant van de stoffen te koop aangeboden. Deze verkoopactiviteiten zijn de aanloop naar de Bethelbazar die op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei gehouden wordt bij en in de Bethelkerk aan de Schaatsbaan.
De opbrengst van de Bethelbazar verkoopactiviteiten komt ten goede aan de doelen van de Bethelbazar 2020: de organisatie Mencoldes in Colombia (humanitaire hulpverlening aan ontheemden), Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (onderwijs voor kansarme kinderen in Oeganda). Mooie verkoopbare en onbeschadigde spullen voor de Bethelbazar zijn vanaf 28 maart weer wekelijks in te leveren bij de containers op het plein bij de Bethelkerk. Voor vragen of informatie over de Bethelbazar: Leo van Wijk, tel. 0180-616947

Advertenties uit de krant