De band LEV. (foto: Nienke van Denderen)
De band LEV. (foto: Nienke van Denderen) Foto: Nienke van Denderen

LEV treedt op in Carnisse Haven

Algemeen

BARENDRECHT - Zaterdag 4 april speelt de band LEV in kerkelijk centrum Carnisse Haven, Noordersingel 30. Het concert begint om 20 uur. De band verzorgt een avondvullend programma om de nieuwe liederen en het verhaal achter de liederen te delen.

LEV zorgt ervoor dat er ook kan worden meegezongen met zowel nieuwe als vertrouwde liederen. 'Dansen in de regen' is de titel van het nieuwe album van LEV, dat deze maand verschijnt! Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart'. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren.

Kaarten zijn verkrijgbaar via truetickets.nl/p/13449/nieuw-album-en-voorjaarsconcerten-lev en kosten 19 euro (tot en met 12 jaar 13euro). Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Hart voor Barendrecht en ondersteund door commissie Cultuur Carnisse Haven. Voor meer informatie: cultuurch@gmail.com

Voor informatie over de band www.bandlev.nl.

Advertenties uit de krant