Afbeelding
Advertorial

Honda e: auto van de toekomst

Algemeen

Gadget op wielen

De meest revolutionaire elektrische auto in het B-segment is eindelijk in Nederland. Kom kennismaken met de opvallende Honda e bij een dealer bij jou in de buurt. Deze auto van de toekomst is gebaseerd op de Honda Civic van 1972, maar dankzij alle gadgets voelt het alsof je lichtjaren vooruit bent gesneld. Aan de buitenkant schitteren standaardelementen van een auto door afwezigheid, binnenin waan je je in een futuristische huiskamer met touchscreens van links naar rechts en comfortstoelen met bekleding zoals je die thuis op de bank ook hebt.

Honda e Test Drive Events

Vanaf 10 maart kun je in het hele land zelf komen kennismaken met de Honda e. Alle dealers in Nederland hebben een hele dag twee auto's voor je klaarstaan. Neem contact op met jouw dealer om te ontdekken wanneer je een proefrit kunt komen maken. Gewoon even kijken tijdens het Test Drive Event kan natuurlijk ook. En reken maar dat je wat bijzonders te zien krijgt!

Unieke eigenschappen

De Honda e beschikt over een aantal unieke eigenschappen. Zo zitten er helemaal geen buitenspiegels op. De buitenspiegels zijn bijvoorbeeld vervangen door camera's. Dat is niet alleen heel handig, omdat je altijd gegarandeerd goed zicht hebt, het is ook nog eens hartstikke aerodynamisch en dus zuinig. En bijkomend voordeel: geen windgeruis. Wel zo rustig! Ook fijn is de extreem korte draaicirkel. Doordat de Honda e achterwielaandrijving heeft, kunnen de voorwielen een bijzonder scherpe hoek maken. Dat betekent dat je elke verkeerssituatie aan kunt met jouw nieuwe aaibare elektrische stadsauto. Dankzij de vier camera's en twaalf sensoren achter de zwarte panelen voor en achter kun je het parkeren bovendien met een gerust hart overlaten aan de parkeerassistent. Haaks, diagonaal of parallel, zonder je handen aan het stuur parkeer je perfect op elk beschikbaar plekje.

Technische specs

De motor van de Honda e ligt achterin en de accu's zijn zo laag mogelijk in de auto weggewerkt. Dat betekent een laag zwaartepunt en dus een lekker stabiele wegligging. Met een volle accu heb je een actieradius van ruim 220 kilometer, maar dat is nog niet alles. De auto kan de accu verwarmen of koelen afhankelijk van de buitentemperatuur, wat resulteert in extra kilometers voor jou. Bovendien kun je het bereik maximaliseren door de speciale 'one pedal driving' in te schakelen: je gaspedaal functioneert dan als rem wanneer je het pedaal loslaat en als gaspedaal als je hem induwt. Superhandig, want de accu laadt dan tijdens het rijden bij! Heb je na een tijdje echt het állerlaatste beetje energie uit de accu geperst? Sluit je Honda e aan op de Honda Powercharger bij je thuis of stop even bij een snellader. Na een halfuurtje is je accu voor tachtig procent vol en in dat halfuurtje hoef jij je niet te vervelen. Je kunt lekker relaxed even Netflixen of gamen tijdens het laden op de grote schermen op je dashboard.

Wat kost dat?

De Honda e rij je al vanaf €35.330 en zakelijke rijders kunnen rekenen op een bijtelling van slechts €86 per maand. Je hebt dan een 100 kW/136 pk sterke elektromotor tot je beschikking. Liever wat meer vermogen? Kies voor de Honda e Advance met een 113 kW/154 pk elektromotor. Maar wat je ook kiest, je bent hoe dan ook verzekerd van een moderne eyecatcher!

Meer weten? Check www.honda.nl (online button https://www.honda.nl/cars/new/honda-e/overview.html )voor alle ins en outs over de Honda e. Een overzicht van alle Test Drive Events in Nederland vind je hier <link>

G. VERHAGEN AUTO'S B.V. - Driemanssteeweg 698 - 3084 CB Rotterdam - Tel. 010-4801166 - www.honda-verhagen.nl

Advertenties uit de krant