De Bethelbazar in 2019.
De Bethelbazar in 2019.

Bethelbazar wordt uitgesteld

Algemeen

BARENDRECHT - De organisatie van de Bethelbazar heeft de voorlopige nieuwe data gepland op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli. De eerder vermelde data van 8 en 9 mei kunnen niet doorgaan vanwege het coronavirus.
De organisatie van de Bethel Bazar volgt het nieuws en zal de richtlijnen van de overheid naleven. Op dit moment lijkt 3 en 4 juli een verstandige keuze. Ook de Gemeente Barendrecht verleent alle medewerking door de vergunning naar 3 en 4 juli te verplaatsten.
Het inzamelen van spullen gaat ook later beginnen. De data van de inzamelingen van spullen zijn nog niet bekend. De organisatie roept op om mooie, bruikbare, goed verkoopbare, nieuwe, tweede hands en antieke spullen iets langer te bewaren tot ze ingeleverd kunnen worden. De doelen blijven: ZWO Project Mencoldes in Colombia, Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (ondersteuning startende basisscholen in Oeganda). De Bethel Bazar brengt ook geld bijeen door spaarzegels en spaarpunten in te zamelen. Alle soorten zegels en punten zijn welkom. Er komen twee inleverpunten bij voor de zegels en punten: Carnisse Haven en Primera Carnisse Veste.

Advertenties uit de krant