Logo deschakelbarendrecht.nl

Kerkdiensten te horen op Exxact Barendrecht

BARENDRECHT - Op zondag 29 maart zijn twee kerkdiensten te volgen via Exxact Barendrecht.

Op zondagmorgen wordt de dienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk (Maranathakerk) uitgezonden. Gepland staat de dienst waarin ds. Herman Scheffer voorgaat. Dit is een dienst zonder bezoekers, maar wel te volgen via Exxact Barendrecht en de livestream op www.ngkbarendrecht.nl.
Als thema heeft ds. Scheffer gekozen voor een uitspraak die Jezus over zichzelf doet in Johannes 6 vers 35: 'Ik ben het brood dat leven geeft. Wie bij mij komt zal geen honger meer hebben en wie in mij gelooft zal nooit meer dorst hebben.' In de Veertigdagentijd begint elke dienst in de Maranathakerk met één van de 'Ik ben' woorden van Jezus uit het bijbelboek Johannes. De muziek tijdens de dienst wordt verzorgd door een kleine groep muzikanten uit de gemeente. De dienst in de Maranathakerk begint om 09.30 uur. De uitzending bij Exxact begint om 09.00 uur en duurt tot 11.00 uur. De zendtijd rond de dienst wordt ingevuld met muziek en informatie.

Tussen 17.00 en 19.00 uur zendt Exxact een kerkdienst uit van de Immanuëlkerk. Gepland staat de middagdienst waarin ds. A.A. Floor voorgaat.
Het Exxact radioprogramma 'Gevoel voor Muziek' begint om 11.00 uur in plaats van om 10.00 uur.
Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl.

Meer berichten