Afbeelding

Barendrecht beweegt met GanzenSport

Algemeen

BARENDRECHT - Nu veel mensen thuis zitten vanwege het Coronavirus hebben de Buurtsportcoaches van KijkopWelzijn een speciale editie van Ganzenbord gemaakt, namelijk GanzenSport. Dit is een actieve vorm van Ganzenbord die ervoor zorgt dat we lekker in beweging blijven. Ze maakte twee versies van het bekende spelletje. Eén voor gezinnen en één voor senioren. De borden kunt u downloaden via de website van KijkopWelzijn.
Nu alle activiteiten van de Buurtsportcoaches zijn afgelast, missen de mensen een stukje beweging. Buurtsportcoaches Cindy en Wouter hebben daar iets op gevonden. Een actieve vorm van Ganzenbord met opdrachten van opdrukken tot je tenen op tillen. Je kunt de twee verschillende varianten downloaden via www.kijkopwelzijn.nl/buurtsportcoach.
Buurtsportcoach Cindy Smith benadrukt hoe belangrijk bewegen is: 'Beweging is voor iedereen super belangrijk. Zeker in deze tijden is het van belang dat we bezig en ook fit blijven. Het spel is niet alleen goed voor de fysieke beweging maar ook voor de mentale gesteldheid'.

Advertenties uit de krant