Trainer Chantal Straver.
Trainer Chantal Straver.

Zaterdag samen sporten op afstand

Algemeen

BARENDRECHT - De Barendrechtse onderneming Doyo Trainingen organiseert aanstaande zaterdag online live een Budo Fit-training waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Dat kan dus gewoon thuis, met een tablet of laptop binnen handbereik. Oprichter en trainer Chantal Straver licht toe: "Juist in deze tijden is het goed en fijn om fit èn met elkaar verbonden te blijven. Op deze manier heb je alsnog een echte afspraak om te sporten, en ook nog eens met heel wat anderen uit Barendrecht, zonder dat je fysiek contact hebt." Woensdagmorgen hadden zich al 72 mensen aangemeld.
Budo Fit is een ontspannen sportles waarbij Chantal focust op flexibiliteit met een yoga warming-up, de deelnemers laat zweten met doeltreffende cardio- en krachtoefeningen om weer gezamenlijk tot rust te komen met een meditatie ter afsluiting. Deelnemers kunnen het zo zwaar (of zo licht) maken als dat zij zelf willen en kunnen. De les is geschikt voor jong en ouder, of men nu wel of geen blessure heeft. Deelnemers hoeven niet te springen, en Chantal geeft verschillende mogelijkheden om een oefening naar eigen kunnen te schalen.
Op zaterdag 28 maart is trainer Chantal vanaf 8.50 uur online. Om 9 uur start ze de les. De les duurt inclusief uitleg tot zo'n 10.20 uur.
Deelnemers kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar info@doyotrainingen.nl. Dan ontvangen ze direct een uitnodiging met instructie om zaterdag vanuit de eigen woonkamer live bij het evenement aanwezig te zijn.

Voor meer informatie kan men terecht op de website: www.doyotrainingen.nl.

Advertenties uit de krant