Logo deschakelbarendrecht.nl
Het Kruispunt.
Het Kruispunt.

Het Kruispunt presenteert Online pubquiz

BARENDRECHT - Het Kruispunt organiseert regelmatig een gezellige pubquiz. Omdat dit sinds de verscherpte maatregelen rondom Corona niet meer mogelijk is presenteert Het Kruispunt daarom een online pubquiz. Helemaal gratis en elke woensdagavond om 20.30 uur. De Online Pub Quiz van Mr. Bright's Quiz Night is helemaal quarantaine-proof: je kunt veilig - online - vanaf de bank meedoen. Stel een team samen en maak kans op mooie prijzen!
Een team kan zowel live als digitaal worden samengesteld. Op afstand communiceer je met elkaar via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Zoom of Jitsi. Lekker drankje erbij en de gezellige avond kan beginnen. Het beste team uit de regio maakt kans op de prijs. Afgelopen week is de quiz gewonnen door het team 'No1DeBeste', die zijn naam eer aan doet.

De online pubquiz start elke woensdag om 20.30 uur. Deelname is gratis. Meer weten? Kijk op www.hetkruispunt.nl/onlinepubquiz of www.facebook.com/hetkruispuntbarendrecht.
De komende periode willen de partners van Het Kruispunt, zolang het gebouw gesloten is, meer initiatieven 'op afstand' lanceren. Houd daarvoor www.hetkruispunt.nl en www.facebook.com/hetkruispuntbarendrecht in de gaten.

Meer berichten