Logo deschakelbarendrecht.nl
Anna de Lange – finalist Miss Teen of Zuid Holland
Anna de Lange – finalist Miss Teen of Zuid Holland (Foto: FOTOGRAFIX.NL)

Barendrechtse Anna finalist Miss Teen of Zuid Holland

BARENDRECHT - Anna de Lange (16) is finaliste van de Miss Teen of Zuid Holland-verkiezing. Samen met 19 andere kandidaten strijdt ze om de titel Miss Teen of Zuid Holland.
Meer dan 100 meiden deden mee aan de castingdag in Rotterdam en daar zijn 20 meiden uitgekozen waaronder Anna. Er zijn twee categorieën: Miss Teen of Zuid-Holland (15 tot en met 18 jaar) en Miss Beauty of Zuid-Holland (18 tot en met 26 jaar).
''Als je Miss Teen van Zuid- Holland wordt, ga je naar de landelijke finale en als je die wint ga je internationaal. Maar ik vind het al top dat ik door ben naar de finale!" Of ze deze finale wint, wordt mede bepaald door het aantal stemmen dat ze binnenkrijgt. "Via SMS kunnen mensen op mij stemmen, en dat telt dan voor 20% mee in de einduitslag." Bij Miss Teen en Miss Beauty gaat het niet alleen om uiterlijk maar ook om persoonlijkheid. "Een van de vragenrondes is in het Engels en tijdens de andere vragenronde moet je laten zien wie jij bent en wat je motivatie is."
Elke kandidaat kan ook nog andere titels winnen. Miss Social Media of Miss Charity bijvoorbeeld. De finalisten zetten zich allemaal in voor het goede doel LINDA.Foundation.
Vanwege het Coronavirus zijn alle activiteiten zoals fotoshoots en kennismaking met de sponsoren afgelast. "Heel logisch, want het belangrijkste is om nu binnen te blijven. Maar jammer dat we elkaar als finalisten nu minder vaak zien is het natuurlijk wel." De finale die op 25 april zou zijn is uitgesteld.
Wil je stemmen op Anna? Kijk dan op haar Instagram: louisaanna._

Meer berichten