Logo deschakelbarendrecht.nl
De overhandiging van de planten aan het personeel van Borgstede.
De overhandiging van de planten aan het personeel van Borgstede.

SigmaControl doneert Bromelia's aan Borgstede

BARENDRECHT – Het Barendrechtse bedrijf SigmaControl heeft honderd planten geschonken aan zorgcentrum Borgstede.
Het bedrijf steunt op deze manier de FlowerBoostChallenge de Westlandse kwekers door een 100-tal bromelia's aan te schaffen en deze te doneren aan Borgstede. De planten werden persoonlijk overhandigd door Astin de Zeeuw, Communicatie & Marketing van SigmaControl en Marco van den Berg van Stofbergen Plant Company aan Bea Koop, directrice van Laurens woonzorglocatie Borgstede. 
"Wij werden genomineerd door een klant van ons om dit fantastisch initiatief op te pakken", zegt Astin de Zeeuw. Het idee is bedacht door de directeur van de Van der Ende Groep in Maasdijk die verschillende klanten in de sierteeltsector heeft die nu in zwaar weer verkeren. Op deze manier wordt geprobeerd onder meer de Westlandse tuinders door deze zware tijd heen te helpen, nu er als gevolg van het coronavirus nauwelijks nog bloemen verhandeld worden."
"Onze klanten zijn machinebouwers en hebben een directe link met de sierteeltsector", legt Astin de Zeeuw uit. "Vandaar dat wij direct enthousiast waren. Aan de ene kant steun je de sector en aan de andere kant kunnen we de ouderen een steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijd."
SigmaControl roept bedrijven in branche op zich aan te sluiten. "Want alleen dan kan het een groot landelijk succes worden."

Meer berichten