Gaston Starreveld (archiefbeeld).
Gaston Starreveld (archiefbeeld).

Inwoners Rietgors winnen 300.000 euro bij Postcode Loterij

Algemeen

BARENDRECHT - Een grote verrassing voor dertien deelnemers van de Postcode Loterij in Barendrecht. Op hun postcode 2991 MN (straat: Rietgors) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de februaritrekking van de Postcode Loterij. 

Gewoonlijk reikt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld de PostcodeStraatprijs uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De winnaars uit Barendrecht zijn door Gaston verrast middels een videogesprek. De winnaars reageerden enthousiast.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (11 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)
Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Ronald (58) wint 25.000 euro en reageert enthousiast: "Wat ben ik hier blij mee! Ik weet nog niet wat ik ga doen met de prijs maar waarschijnlijk komt er wel een nieuw bankstel."

Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 maakt de Postcode Loterij iedere dag een postcode bekend waar een PostcodeStraatprijs op is gevallen. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagen pagina van de Postcode Loterij.

Advertenties uit de krant