V.l.n.r. Robbie 't Jong (Onlinebeeldvorming), Annette en Nick Schinkelshoek (Schinkelshoek Communicatie) – inzet Willem Monteban (BAR Uitgeverij).
V.l.n.r. Robbie 't Jong (Onlinebeeldvorming), Annette en Nick Schinkelshoek (Schinkelshoek Communicatie) – inzet Willem Monteban (BAR Uitgeverij).

BARtv: unieke samenwerking voor nieuws uit regio

Algemeen

BARENDRECHT - Sinds enige weken is BARtv actief in de regio van de BAR-gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk.

BARtv is een samenwerking van drie partijen. Onlinebeeldvorming.nl verzorgt wekelijks de video opnames en bewerkt ze tot het eindresultaat. Schinkelshoek Communicatie is er voor advies en creatieve invulling. BAR Uitgeverij is de promotor op haar social mediakanalen en websites.
Met BARtv breidt BAR Uitgeverij haar activiteiten uit. Naast de wekelijkse huis-aan-huis kranten De Combinatie en De Schakel met de dagelijkse nieuws updates online, is er nu ook een BARtv weekjournaal om dit geheel te versterken.
Het BARtv weekjournaal wordt elke vrijdag om 8.00 uur gelanceerd via de facebook kanalen van BAR uitgeverij en haar websites. Daarna is er op zaterdag, zondag en maandag om 12.00 uur een herhaling van de losse items.
BARtv heeft nu al een wekelijks bereik van ruim 15.000 kijkers en kan dus erg interessant zijn voor ondernemers om hun naam aan te verbinden.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur dan een berichtje naar sales@baruitgeverij.nl of bel 06-10529503.

Juist in deze tijden is het mooi dat ondernemers elkaar versterken om bewoners extra te kunnen informeren.

Advertenties uit de krant