Grumpy voelt zich steeds meer op zijn gemak
Logo deschakelbarendrecht.nl
Grumpy wordt steeds socialer.
Grumpy wordt steeds socialer. (Foto: )

Grumpy voelt zich steeds meer op zijn gemak

REGIO - De Dierenstee is vanwege het Corona virus nog steeds gesloten. Het plaatsen van dieren gaat echter gewoon door.
Het koppelen van konijnen vindt altijd plaats op afspraak en de afgelopen tijd is dat veelvuldig gebeurd. Zaten er tot een paar weken geleden nog meer dan tien konijnen in De Dierenstee, inmiddels is dat aantal meer dan gehalveerd.
Er zijn echter twee konijnen die nog steeds geen nieuw thuis hebben gevonden. Zij maken deel uit van een zevental dat drie maanden geleden in De Dierenstee terechtkwam. Het zijn de negen maanden oude rammetjes Grumpy en Doc. De laatste woont tijdelijk in een gastgezin, omdat hij vrij angstig bleef. In het gastgezin wordt Doc vertrouwder gemaakt met mensen.
Grumpy was in het begin ook heel angstig, maar hij is inmiddels al redelijk op zijn gemak in het bijzijn van mensen. Grumpy is nu ook te aaien, al blijft hij dat spannend vinden. Maar met geduld en aandacht zal Grumpy zeker steeds socialer worden. Daarbij geldt: hoe meer ruimte, hoe fijner Grumpy zich voelt. Hij heeft dan ook een ruim verblijf nodig met veel buitenruimte. Daarnaast is natuurlijk het gezelschap van een voedster heel belangrijk. Wie Grumpy wil proberen te koppelen aan zijn of haar voedster, kan contact opnemen met De Dierenstee voor een afspraak.
Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150. Momenteel is De Dierenstee alleen op afspraak te bezoeken. Zie voor meer informatie: www.dierenstee.nl.

Meer berichten