Na acht weken eindelijk weer open
Logo deschakelbarendrecht.nl
Nerina: 'Eerlijk is eerlijk, de gedwongen rust heeft mij goed gedaan.'
Nerina: 'Eerlijk is eerlijk, de gedwongen rust heeft mij goed gedaan.' (Foto: )

Na acht weken eindelijk weer open

HEERJANSDAM – Mondkapje voor, handschoenen aan, als extra bescherming nog een pvc- kap voor het gezicht, gezondheidscheck van de klanten bij binnenkomst, eigen handdoek meenemen en er wordt geen koffie of thee geserveerd. Maatregelen die schoonheidssalon Nerina Skin Clinics heeft genomen om bescherming van klant en werknemers tegen het coronavirus te bieden. Het maakt het werken er niet makkelijker op, maar ze zijn sinds maandag 11 mei weer open aan de Nijverheidsstraat en daarmee heel gelukkig. Nerina: ,,Sinds de aankondiging van premier Rutte dat we, onder voorwaarden, weer mochten werken staat de telefoon roodgloeiend. De klanten hebben de behandelingen gemist, maar wij hebben de klanten ook gemist. Mijn wereld stortte in toen de zaak dicht moest. De salon is vorig jaar voor veel geld verbouwd, als de inkomsten dan wegvallen, stijgt de stress behoorlijk. De financiële regeling die de overheid bood gaf wel wat rust. Als ik nu op de afgelopen acht weken terugkijk, dan heb ik ze gebruikt om alles in de zaak tiptop in orde te maken en, eerlijk is eerlijk, de gedwongen rust heeft mij goed gedaan. Uitgerust, met nieuwe ideeën en heel veel zin, zijn we weer aan het werk gegaan.”

Nerina Skin Clinic is een schoonheidssalon met een duidelijke focus op de huid. Ze bieden hoogwaardige resultaatgerichte behandelingen op het gebied van huid, permanent ontharen, afslanken en oosterse browbar. Specialisaties zijn elektrische ontharen, acné, camouflage, bindweefselmassage, microdermabrasie. Op het gebied van huidverzorging en wellness heeft Nerina haar eigen concept, waar klanten een totale ontspanning vinden. Met persoonlijke aandacht en het toepassen van de laatste trends en ontwikkelingen probeert de onderneming zich te onderscheiden.

Nerina is, met twee concurrenten, nog over in de strijd om de Beauty Award 2020 in de categorie schoonheidssalon. De uitreiking van de award zal in het najaar plaatsvinden.

www.nerinaskinclinic.nl

Meer berichten