Politie zoekt getuigen schietpartij
Logo deschakelbarendrecht.nl
(archieffoto)
(archieffoto) (Foto: )

Politie zoekt getuigen schietpartij

BARENDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij, donderdag bij het Inge de Bruijn zwembad aan de Hamburg.
Er werd ’s avonds geschoten op de parkeerplaats van het bad. Een getuige uit Carnisselande omschreef het als 'vuurwerk of licht kaliber wapen meerdere keren'. “Een persoon raakte gewond, maar niet levensbedreigend”, meldde de politie.  

Het schietincident vond 22.00 uur plaats op de parkeerplaats van het zwembad. Wat er precies gebeurd is, is nog in onderzoek, maar duidelijk is volgens de politie wel dat er tussen een grote groep en een kleiner groepje jongeren ruzie ontstond. Daarbij werd over en weer geslagen en een van de jongeren zou meerdere malen geschoten hebben.  Toen de politie er bij kwam, waren alle vogels al gevlogen.

Was u getuige van de ruzie en het schieten op de parkeerplaats van het zwembad en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 en doe uw verhaal aan de recherche van district Zuid-West. Wie liever anoniem blijft, belt naar 0800-7000.

Meer berichten