Tennisvereniging Barendrecht volledig open en biedt zomeruitdaging aan
Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Tennisvereniging Barendrecht volledig open en biedt zomeruitdaging aan

BARENDRECHT - Tennisvereniging Barendrecht is weer volledig open. Er mag sinds hemelvaartsdag na afstemming met KNLTB en gemeente ook weer een dubbel worden gespeeld, op 1,5 meter afstand.

Omdat tennis een ideale sport is voor iedereen in deze tijd, biedt TVB deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook oud-tennissers en degenen die in de zomer willen kennismaken met een nieuwe sport zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli, augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 2 clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Start per 15 juni tot 15 september waarbij we rekening houden met de 1,5 meter afspraken op het terrein.

Indeling van groepen en individuen in onderling overleg naar leeftijd, speelsterkte en degenen die nieuw zijn voor de sport.

Aanmelden kan op de website https://www.tvbarendrecht.nl/ Kosten voor volwassen 50 euro en jeugd 35 euro voor 3 maanden speelplezier. Mail voor meer informatie naar zomerchallenge@tvbarendrecht.nl

Meer berichten