Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

BLOK0180 gaat weer open voor jongeren

BARENDRECHT- Nu de maatregelen per 1 juni versoepeld zijn heeft het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn besloten de deuren van BLOK0180 weer te openen. Jongeren kunnen hier terecht voor een praatje met de jongerenwerkers, een potje tafeltennis of om even te chillen.

Het Jeugd- en Jongerenwerk heeft het jongerencentrum helemaal Corona-proof gemaakt waardoor de jongeren en de Jongerenwerkers elkaar in een veilige setting kunnen ontmoeten. Overal wordt de anderhalve meter gehanteerd en op de vloeren zijn duidelijke looproutes aangegeven.

Jongeren moeten zich van te voren aanmelden voor een middag in BLOK0180. Om de veiligheid te bewaken kunnen er 10 jongeren naar binnen. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan!

Hoe meld je je aan? Stuur een privébericht op Instagram naar @blok0180 of stuur een mailtje naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl

Toch zin in wat meer actie? Kom dan naar het Cruyff Court. Iedere donderdag en vrijdag van 15.00-16.30 toffe voetbalactiviteiten! Dit onder begeleiding van de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn.

Meer berichten