Asielhond Indy zoekt rustige baas
Logo deschakelbarendrecht.nl
Teveel drukte is aan Indy niet besteed.
Teveel drukte is aan Indy niet besteed. (Foto: )

Asielhond Indy zoekt rustige baas

REGIO - De Dierenstee is vanwege het Corona virus nog steeds gesloten. Gelukkig blijft de interesse voor de dieren in De Dierenstee onverminderd. Voor een hond blijft het echter angstvallig stil en daarom wordt zij nogmaals in het zonnetje gezet.

Het gaat om Indy, een lieve Mechelse Herder van ruim vier jaar oud. Voor de liefhebbers van dit ras en mensen die echt willen werken met hun hond, is Indy een geweldige huisgenoot. Ze heeft een zacht en lief karakter en is ook een actieve hond die heel erg van speuren en spelen houdt en kan apporteren als de beste. Daarnaast vindt Indy het leuk om mee te rennen naast de fiets en waarschijnlijk zal mentale uitdaging ook goed voor haar zijn. Indy is in ieder geval graag actief bezig, het liefst samen met haar baas. Alleen thuis gelaten worden vindt ze niet fijn, daar wordt Indy heel onrustig van. Sowieso is Indy wat nerveus van aard, iets dat bijvoorbeeld te merken is tijdens een autorit of als er visite langskomt. Teveel drukte is aan Indy niet besteed. Hoe drukker de mensen in haar omgeving, hoe drukker Indy zelf wordt. Daarom wordt voor haar een rustig thuis, het liefst met een grote omheinde tuin, gezocht zonder kinderen en andere huisdieren. Daarnaast is het belangrijk dat de toekomstige baas van Indy haar veel tijd en aandacht kan bieden en met haar gaat werken. Wie met Indy wil kennismaken, kan contact opnemen met De Dierenstee.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150. Momenteel is De Dierenstee alleen op afspraak te bezoeken. Zie voor meer informatie: www.dierenstee.nl.

Meer berichten