Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Lions knappen Oranjespeeltuin op

BARENDRECHT - De leden van Lionsclub IJsselmonde staken op zaterdag 20 juni de handen uit de mouwen in de Oranjespeeltuin. Er waren flink wat reparatie- en constructiewerkzaamheden, aan speeltoestellen en gebouwen. Ook de groenvoorziening kreeg vakkundige aandacht. Alle klussen werden professioneel gecoördineerd door hovenier Paul Casteleijn, zelf ook Lion.

Eigenlijk was het de bedoeling de speeltuin al in maart zomerklaar te maken, onder de vlag van NL Doet. Maar de coronabeperkingen strooiden roet in het eten. De klussenlijst was er in de tussentijd niet kleiner op geworden, daarom besloten de Lions om de Oranjespeeltuin alsnog onder handen te nemen. De Oranjetuin ligt er weer schoon, speelklaar en veilig bij.

Het motto van Lionsclub IJsselmonde is: ‘Samen Werken, Samen Dienen’. Maatschappelijke betrokkenheid in praktische zin, helpen waar dat nodig is. Dat kan fysieke hulp zijn, maar soms is er gewoon ergens geld nodig om een goed doel te realiseren. Wat Lions bindt is dat ze graag de handen uit de mouwen steken.

Lionsclub IJsselmonde is vooral actief in Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik Ido Ambacht. Belangstellenden zijn van harte welkom om eens wat sfeer te komen proeven. Neem vooraf even contact op via alfred@koolcc.nl.

Meer berichten