Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Zelf muziek maken in het Trefpunt

BARENDRECHT - Op maandag 29 juni om 16 uur start een gratis cursus kennismaken met instrumenten in het Trefpunt dr. Kuyperstaat 4, georganiseerd door Harmonievereniging Barendrecht. De cursus is voor kinderen én volwassenen en duurt drie weken ( tot de zomervakantie) en word in groepsverband gegeven.
Al veel kinderen en volwassenen zijn in de loop der jaren met hun muzikale carrière gestart bij de vereniging.
Belangrijkste kenmerk van deze cursus is dat de deelnemers met verschillende instrumenten kennis maken en daar in groepsverband ook mee leren spelen.
De instrumenten variëren van blokfluit, xylofoon, cajon, boomhackers, djembé, bongo’s en diverse blaasinstrumenten.
De deelnemers kunnen doorstromen naar de dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, koper(trompet, hoorn, trombone) en al het slagwerk.
Met deze instrumenten maken ze in de loop van de lessen ook al kennis. Hebben de deelnemers al wat muzikale ervaring dan kunnen zij gelijk in het OpstapOrkest dat aansluitend aan deze groep repeteert. Voor de cursus zijn instrumenten aanwezig, de liedjes die ze spelen zijn heel kort dus makkelijk te onthouden en mee te doen.

De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Ouders of grootouders en andere volwassenen mogen ook meespelen. Ze dienen zich in verband met de coronamaatregelen wel van te voren aan te melden.
Informatie en opgeven proefles : secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria prooi 06-42412638 www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten