Logo deschakelbarendrecht.nl
Thierry Castel, de nieuwe pianodocent bij CultuurLocaal (foto Thierry Castel)
Thierry Castel, de nieuwe pianodocent bij CultuurLocaal (foto Thierry Castel) (Foto: )

Nieuwe pianodocent bij CultuurLocaal

BARENDRECHT - Sinds vorige week is er bij CultuurLocaal een nieuw gezicht te zien. Thierry Castel is aangetreden als nieuwe pianodocent.
Thierry heeft leerlingen overgenomen van Wim Soeters, die minder dagen in Barendrecht werkt. Daarnaast zal hij vanaf september de 10-weekse cursussen voor kinderen van 6 tot 8 jaar gaan doen.
Thierry Castel is al jaren actief als pianist in de muziekscene. Naast het spelen in clubs, theaters en concerthallen in Nederland toert hij regelmatig internationaal (Engeland, Japan, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Korea en China). Via een brede interesse heeft hij zichzelf zeer breed ontwikkeld; van klassiek tot jazz, songwriting tot muziekproductie.
Creativiteit staat hoog in het vaandel bij Thierry, ook in zijn werk als docent. Hij probeert leerlingen altijd te stimuleren om zelf te blijven ontdekken en te experimenteren met het instrument.
Thierry ziet ernaar uit om te starten in Barendrecht. “Ik ben een aantal keren voor Wim Soeters ingevallen en merkte al snel dat CultuurLocaal een enthousiaste boel is, zowel de organisatie en docenten als de leerlingen. Ik hoop veel creativiteit en kennis mee te kunnen geven aan de initiatieven van CultuurLocaal en natuurlijk aan mijn leerlingen!”
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten