Logo deschakelbarendrecht.nl
Het Kruispunt is klaar voor de zomer.
Het Kruispunt is klaar voor de zomer. (Foto: )

Zomervakantie in Het Kruispunt: activiteiten voor alle leeftijden

BARENDRECHT - Vier de zomervakantie dicht bij huis en kom naar Het Kruispunt. Van 18 juli tot en met 30 augustus verzorgt Het Kruispunt workshops en activiteiten. Bijna alles is gratis toegankelijk. Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Het aanbod is divers en voor elke leeftijd is er wat te doen.

Zo zijn er zomerse vakantieavonden waar onder het genot van een heerlijk diner genoten kan worden van live muziek. Voor kinderen is er onder meer een muziekspeeltuin, een tekenfeest en De Verhalenmand. Jongeren kunnen aan de slag met elektronische muziek of een rapworkshop. Op zoek naar een technische uitdaging? Kom dan naar één van de Bieblabs. Ook zijn er interactieve radiouitzendingen en gaat Het Kruispunt muziek verzorgen op diverse verrassende locaties.

Aanmelden

Op het terras kunnen bezoekers altijd terecht, voor de activiteiten en workshops wel even vooraf aanmelden via www.hetkruispunt.nl.

Een deel van deze activiteiten wordt aangeboden in samenwerking met Jongerenwerk Barendrecht. Alle activiteiten en workshops kunnen worden gerealiseerd met behulp van de Club van 25; een club van betrokken bedrijven (Indicium, Fris en Rein, Digisource, Tinke Assurantien, Van der Wel bouw, Van Rietschoten, Mastenbroek en P. van der Velden) die een netwerk vormen en die een bedrag doneren en op deze manier bijdragen aan de ambities van Het Kruispunt. Meer informatie: www.hetkruispunt.nl/clubvan25.

Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Meer berichten