Logo deschakelbarendrecht.nl
Inmiddels is Kira ruim 17 jaar oud.
Inmiddels is Kira ruim 17 jaar oud. (Foto: )

Kira geniet van het leven

REGIO - Het oudste dier in De Dierenstee is momenteel poes Kira. Vier jaar geleden kwam Kira als vondeling de opvang binnen, haar leeftijd werd toen op dertien jaar geschat. Gelukkig vond Kira snel een nieuw thuis, maar helaas overleed onlangs haar eigenaar. Inmiddels is Kira ruim 17 jaar oud en moet ze dus weer op zoek naar een nieuwe baas.
Wat haar karakter betreft is Kira niet veranderd. Ze is nog net zo lief en aanhankelijk, maar haar gezondheid laat haar wel een beetje in de steek. Ze heeft last van een te snel werkende schildklier en krijgt daar twee keer per dag een tabletje voor. Over een paar maanden moet Kira weer naar de dierenarts voor controle van haar schildklier, iets waar haar toekomstige baas rekening mee moet houden.
Kira zelf geniet ondertussen nog volop van het leven. Ze is dol op mensen en vindt het zelfs nog leuk om af en toe wat te spelen. Veel aandacht is voor Kira belangrijk, verder heeft ze op haar leeftijd niet veel wensen meer. Zo is een tuin voor Kira niet meer nodig, als ze een frisse neus kan halen op een balkon is ze tevreden. Met andere katten kan Kira het niet zo goed vinden, dus de voorkeur gaat uit naar een plek waar Kira het enige huisdier is.

Wie kan haar nog een fijne oude dag geven?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150.Momenteel is De Dierenstee alleen op afspraak te bezoeken.
www.dierenstee.nl 

Meer berichten