Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Sportschool werkt samen met The Greenery

BARENDRECHT - Na 3,5 maanden is Aad van Loon Sport sinds 1 juli weer open. Met gepaste afstand, extra hygiëne en ventilatie kan er weer op een veilige manier binnen gesport worden. Veel leden stonden te trappelen om weer aan hun gezondheid en weerstand te kunnen werken. Als extraatje werden de sporters de eerste dagen verrast met vers fruit.

Het verse fruit is ter beschikking gesteld door The Greenery. Het bedrijf wilde iets extra’s doen voor hun medewerkers in deze Coronatijd. Ze vroegen de sportschool om een videoworkout te maken met vier van hun medewerkers, zodat de collega’s thuis de workout op elk gewenst moment konden afspelen. Het is een leuke en intensieve training geworden, die erg gewaardeerd werd, en een mooi voorbeeld van hoe bedrijven elkaar kunnen helpen en versterken in deze lastige tijd.

“Maar gelukkig zijn onze deuren weer geopend,” zegt Remon van Loon van Aad van Loon Sport, “het voelt na een paar dagen weer helemaal vertrouwd. En gezellig dat er weer mensen rondlopen die blij zijn om weer te mogen sporten.”

Meer berichten