Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Zomerprogramma voor volwassenen en senioren

BARENDRECHT- KijkopWelzijn organiseert van 20 juli tot 29 augustus een zomerprogramma vol activiteiten voor volwassenen en senioren. Op deze manier is, net als bij het zomerprogramma voor jeugd en jongeren, in de vakantie veel te doen.

Zo bestaat het zomerprogramma uit onder andere beweegactiviteiten voor senioren, workshops botanisch tekenen, bingo, wandelingen met een mindfulnesscoach, balkonpicknicks op diverse locaties, een pubquiz en de vertoning van de documentaire “Holland, natuur in de Delta”. Met deze, en alle andere activiteiten, is voor iedereen wat te doen in de vakantie.

“De afgelopen periode was het bewegen en ontmoeten voor bijna iedereen een uitdaging. Met de recente versoepelingen kunnen wij weer faciliteren in het bewegen en ontmoeten. Wij hebben de mensen gemist en gaan deze zomer weer op een veilige manier van start met leuke activiteiten.”, aldus directeur-bestuurder Tonia Ruybroek.

Aanmelden voor alle activiteiten is verplicht. Dit kan via balie@kijkopwelzijn.nl of via 0180 691 800 van maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 13.00 uur. Alle activiteiten, met uitzondering van de filmmiddag, zijn gratis. Er geldt een maximaal aantal deelnemers voor de activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.kijkopwelzijn.nl.

Meer berichten