Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Inschrijving cursussen gestart bij CultuurLocaal

BARENDRECHT - In september gaan bij CultuurLocaal weer muziekcursussen van start. Kinderen van 1 tot 16 jaar kunnen weer kennismaken met muziek, met een instrument, met liedjes zingen of met de mixer.

Omdat de docent voldoende afstand moet kunnen houden van de leerlingen is de opzet van de cursussen aangepast. Alle cursussen vanaf 6 jaar worden nu als duoles aangeboden en niet meer voor grotere groepen. Alleen aan de lesreeksen voor kinderen tot 6 jaar kunnen maximaal 6 kinderen meedoen.

De afgelopen weken is het cursusprogramma samengesteld. De kennismakingscursussen voor kinderen van 1 tot 6 jaar worden op vrijdag en zaterdag aangeboden. Kinderen van 6 tot 8 jaar kunnen tien weken lang kennismaken met een instrument naar keuze: accordeon, dwarsfluit, piano, gitaar, viool, harp, keyboard of klarinet. Van 8 tot 12 jaar kunnen kinderen aan de slag met popliedjes: zingen, begeleiden of zelf maken. De cursussen DJ en Produceren zijn open voor kinderen vanaf 10 jaar.

Het complete aanbod met inschrijfoptie is te vinden op de website www.cultuurlocaal.nl. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

Meer berichten