Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Podium Vis is terug

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis in Podium Vis op Exxact Barendrecht een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht. Een paar weken was het programma niet te horen, in verband met vergaderingen van de gemeenteraad. Maar op dinsdag 14 juli is er weer een uitzending.

Tussen 20 en 21 uur richt Jos de schijnwerper op de twee nieuwe leden van de Raad van Toezicht van Het Kruispunt. Vorige maand werd er afscheid genomen van Tessa Augustijn als lid van de Raad van Toezicht van Stichting Het Kruispunt. Tegelijkertijd werden er twee nieuwe leden benoemd: Stephanie ter Borg en Anne-Marie Kuiper. Ze zijn beiden in de studio aanwezig om zichzelf voor te stellen en hun nieuwe taak toe te lichten.

Tussen 21 en 22 uur is er een muzikale ontmoeting met de Heerjansdamse zanger, dichter, filmacteur en levenskunstenaar Angelo Cross. Van de veelzijdige Angelo verschijnt onder zijn eigen naam (Angelo van Bebberen) bijna iedere dag op facebook wel een mooi gedicht. Als zanger zingt hij graag Ballads van bekende artiesten. In dit uur leest Angelo een aantal gedichten voor en geeft hij ook nog een live mini-concert.

De techniek van het programma Podium Vis is deze aflevering in handen van Hans van Hengel

De uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag tussen 20 en 22 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Meer berichten