Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Open podium Kasteel

RHOON -Op de oproep van Stichting Kasteel van Rhoon voor (jong) talent in de regio dat zich wil presenteren is een groot aantal reacties binnen gekomen. De organisatie van Kasteel Culinair & Cultureel heeft uit deze aanmeldingen twee voorstellingen kunnen programmeren die gepland staan op de zondagmiddagen 16 en 23 augustus. 

Met zowel klassieke als moderne muziek, met poëzie en zang geeft het een heel gevarieerd programma op beide dagen. De evenementencommissie heeft het zo goed mogelijk verdeeld over twee dagen, rekening houdend ook met de agenda van de diverse deelnemers. Ze werken daarin per middag met drie tijdsblokken waartussen een pauze is gepland van een half uur. 

Mocht het slecht weer zijn, het betreft een openlucht festiviteit in de tuinen van het Kasteel, dan is er op 6 september nog een reservedag gereserveerd om eventueel in te halen.

Kaarten uitsluitend op reservering:
Met inachtneming van de geldende voorschriften inzake de 1,5 meter afstand kunnen ze in de tuinperken rond het podium 50 personen ontvangen, die allemaal een zitplaats kunnen vinden. Om deze maximale bezetting te respecteren zal gewerkt worden met reserveringen die via de website van de Stichting te boeken zijn voor het symbolische bedrag van 1 euro. Per boeking kunnen slechts twee kaarten besteld worden, dit om iedereen evenredige kansen op een ticket te bieden. Voor aanvang van het Open Podium kan men zich met het uitgeprinte reserveringsformulier melden bij de ingang waarna men een polsbandje ontvangt voor het betreden van de Kasteeltuin.

Kaarten via: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

Kijk in de agenda voor het programma op 16 en 23 augustus. 

Meer berichten