Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Join Us start in Barendrecht

BARENDRECHT- Join us helpt jongeren die zich eenzaam voelen met het maken van vrienden. In Barendrecht voelt 9 procent van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich chronisch eenzaam. Deze jongeren voelen zich dag-in-dag-uit alleen en weten niet hoe ze dat moeten veranderen. Join us brengt hier verandering in door jongeren samen te brengen en hen te helpen sociaal sterker te worden. 

Join Us is landelijk project uitgevoerd door het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn. Het Jongerenwerk helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In Barendrecht starten er twee groepen. Een voor jongeren van 12 tot 18 jaar en een voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar bij BLOK0180. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren jongerenwerkers aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld.

Iedereen is van harte welkom. Jongeren kunnen zich gratis aanmelden via de website www.join-us.nu. Vragen via jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl. De eerste bijeenkomst zal plaats vinden begin oktober.

Meer berichten