Logo deschakelbarendrecht.nl
Het DagOrkest speelt voor de jarige Cees Blinde (achterin de zaal).
Het DagOrkest speelt voor de jarige Cees Blinde (achterin de zaal). (Foto: )

Harmonievereniging Barendrecht zet erevoorzitter in het zonnetje

BARENDRECHT - Leden van Het DagOrkest aangevuld met een aantal leden van het HarmonieOrkest van Harmonievereniging Barendrecht hebben op vrijdagochtend 7 augustus hun erevoorzitter Cees Blinde een muzikale felicitatie aangeboden voor zijn 90ste verjaardag op 8 augustus.

Cees Blinde is nog steeds een zeer gedreven en belangstellend lid van de vereniging. Hij slaat bijna geen repetitie van het DagOrkest over waarbij hij op zijn vaste plaats achter in de zaal van het Trefpunt zijn geoefende muzikale oren wijd open heeft en over het algemeen ook zeer tevreden is over wat hij hoort maar als het nodig is ook nog wel eens een kritisch geluid laat horen. Na afloop is er altijd nog tijd voor een praatje met de leden.

Het DagOrkest is blij dat Cees nog in staat is om wekelijks langs te komen bij hun repetitie ondanks het feit dat zijn gezondheid soms wel zorgen baart. Maar de wilskracht die hij ook in het verleden heeft laten zien tijdens zijn actieve periode als voorzitter is hij nog niet verloren.

Cees Blinde kreeg van de vereniging een mooie bos bloemen en een map met vele mooie wensen van de leden, die hij thuis nog eens goed kan nalezen.

Op 1 september starten de repetities van alle orkesten en groepen weer en daarbij zijn beginnende en ervaren muzikanten meer dan welkom. Voor informatie kan een mail gestuurd worden naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl of app Maria Prooi 06-42412638.

www.harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten