Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:

Vraagwijzer gewoon bereikbaar

BARENDRECHT- De Vraagwijzer van KijkopWelzijn is ook in de vakantieperiode bereikbaar voor alle vragen omtrent zorg, wonen, welzijn, financiën en andere onderwerpen. De inloopspreekuren gaan voorlopig nog niet door, maar inwoners kunnen wel een afspraak maken.

Normaal gesproken is de Vraagwijzer vier dagdelen per week aanwezig op verschillende locaties door Barendrecht. In de huidige situatie zijn de inloopspreekuren niet mogelijk. Echter zijn de consulenten goed per mail en telefonisch bereikbaar. Voor vragen die fysiek afgehandeld moeten worden of mensen die moeite hebben om de vragen telefonisch voor te leggen, kan een afspraak gemaakt worden. Dit kan bijvoorbeeld als men een brief van een instantie niet snapt, moeite heeft om financieel rond te komen, op zoek is naar extra zorg in huis of deel wilt nemen aan een activiteit.

De Vraagwijzer is van maandag tot en met donderdag tussen 13 en 16 uur telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken. Indien men buiten deze tijden belt, kan de voicemail worden ingesproken en wordt de cliënt teruggebeld. Bellen kan via 06 4154 7948. Neem voor meer informatie contact op via vraagwijzer@kijkopwelzijn.nl of kijk op www.kijkopwelzijn.nl.

Meer berichten