Afbeelding

Samenwerking Present en Van Rietschoten Office Automation

Algemeen

BARENDRECHT - Op donderdag 6 augustus tekende Jeffrey van Rietschoten van Van Rietschoten Office Automation een samenwerkingsovereenkomst met voorzitter Petra Teunissen en penningmeester Wim van Helden van Stichting Present Barendrecht. Van Rietschoten Office Automation, een nieuwe activiteit van Van Rietschoten, gaat Present ondersteunen met de ICT.

De komst van twee nieuwe Present-coördinatoren vroeg om een nieuwe digitale infrastructuur. Specialist Vincent van Rietschoten heeft actief meegedacht over een werkplek oplossing voor de coördinatoren en samenwerkings-tools voor de vrijwilligers. Van Rietschoten ontzorgt Present op het gebied van IT en blijft graag in de toekomst meedenken over hoe ICT Present kan helpen nog betere vrijwilligersprojecten te organiseren. Een andere betrokken ondernemer uit Barendrecht ondersteunde Present met een nieuwe laptop voor de tweede projectcoördinator, Mariska Hogewoning, die op 1 september met haar functie start.
Present is nu weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen vol waardevolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en Barendrechters die hulp nodig hebben.

Advertenties uit de krant